Colombia Resemål EE Travel Colombia Vår Service FAQ Referenser Kontakta Oss

Unbenanntes Dokument

EE Travel Colombia

Tack vare Colombias enorma rese möjligheter startades företaget EE Travel Colombia år 2005. De två grundarna Emilio Cuesta och Bengt Svensson har båda stor erfarenhet av fritt resande (back packing) samt organiserade turer (charter) runt om Colombia.

Vi vill visa Colombias rätta ansikte och varför landet blivit omnämnt som den perfekta turistdestinationen av stora dagstidningar som The New York Times, The Guardian och The Harald Tribune.

Resebibeln Lonely Planet placerade Colombia ibland de 9 mest attraktiva resemålen för 2006!

EE Travel Colombia jobbar med all sorts turism och alla sorters resenärer.
Tack vare Emilios erfarenhet som adopterad från landet och av att resa tillbaka och bo i Colombia har vi bra kontakter och god kännedom om Colombia.

Att vilja åka till Colombia utan att ha någon kontakt i landet eller utan att kunna språket kan vara svårt och det kan även hindra många från att resa till landet.

Det är här EE Travel Colombia kommer in, vi hjälper just DIG att resa till och runt i Colombia. Vi har spanskakurser samt att vi skräddarsyr resan efter dina önskningar!

Vi kan också erbjuda gruppresor samt paketresor med guide för de som vill lära känna Colombias bäst bevarade hemligheter och för dem som vill besöka platser ni annars inte skulle ha hittat själva. Erfarenheten och kunskapen som våra guider har hjälper er att få ut det bästa av Colombiaresa.

EE Travel Colombia har en filial i Stockholm, Sverige: Colombian Art Sweden.

Colombian Art drivs av Bengt Svensson som har en stor passion för Colombia och som under de senaste åren har rest till och runt i Colombia.

Colombian Art har även ett stort sortiment av Colombianskt hantverk, Colombiansk musik mm, allt finns till salu i Stockholm.

Nyheter:

  • Återresa till Colombia vintern 2010 för adopterade:


  • EE Travel Colombia planerar i hop med föreningen Chicola (föreningen för adopterade från Latinamerika) att arrangera en återresa till Colombia 2010.

   Vi kommer innan resan att anordna några träffar där de som ska åka med på återresan får mötas.
   Under dessa träffar kommer ni lära er allmänt om Colombia, vi kommer ha enklare spanskakurser samt att ni får lära känna varandra och dela tankar, känslor, frågor mm som uppkommer inför en återresa.

   För er som vill söka rötter kan vi erbjuda detta mot en extra kostnad.

   Återresan kommer att ha ett bergänsat antal platser på max 25-30 personer så se till att anmäla er i tid. För intresseanmälan eller frågor kontakta: Emilio Cuesta; emilio.cuesta@eetravelcolombia.com

   Läs mer på facebook gruppen: Återresa Colombia 2010
   I denna grupp kan alla som är intresserade av att delta på återresan göra anmälan, ställa frågor till oss som arrangerar resan samt möta och snacka med andra som kommer delta på återresan.

  • Ny svensk samarbetspartner i Colombia, läs mer om detta längst ner på sidan.


  • Från och med första januari 2009 kommer vi kunna erbjuda förberedande spanskakurser i Stockholm. Kontakta oss angående detta.

Vad som gör oss speciella:

  Vi erbjuder den sorts turism du letar efter, vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr din resa.

  Vi samarbetar med Aviatur, Colombias största och äldsta resebyrå vilket gör att vi kan fixa resor inom landet till special priser.

  Vi har eller kan utforma speciella paketresor för dig och dina vänner, individuellt eller för en grupp samt med eller utan guide.

  Vi har spanskakurser på plats i Colombia från nybörjare till avancerad nivå.

  Vi talar Svenska, Spanska och Engelska EE Travel Colombia har en filial i Sverige, Colombian Art.

Emilio Cuesta är adopterad från Colombia och har sedan 2001 rest till och runt i landet. Han har även bott i Colombias huvudstad Bogota i fyra år . Byggt på hans erfarenhet av att vara adopterad och svårigheten av att resa till Colombia vill han nu hjälpa alla som vill resa till Colombia att upptäcka detta vackra land.

Läs en artikel om Emilio som Aftonbladet skrev sommaren 2007,(klicka på texten)

Samt titta gärna på www.vattentjocktsomblod.com – en nyligen gjord dokumentärfilm

E-mail: emilio.cuesta@eetravelcolombia.com

Bengt Svensson jobbar för EE Travel Colombia i Sverige. Han driver företaget Colombian Art Sweden som är en filial till EE Travel Colombia. Han reser årligen till Colombia och har upptäckt att Colombia är ren passion.

Om du har några som helst frågor så skicka oss ett mail eller ring. Vi vill att alla som är nyfikna på Colombia kontaktar oss.

E-mail: bengt.svensson@eetravelcolombia.com


En svensk samarbetspartner i Colombia

EE Travel Colombia har nu ett nära samarbete med Mono Travel (www.mono-travel.com). Grundarna för bägge företagen kommer av en slump från Orminge i Nacka. EE Travel Colombia gör nu en satsning på Sverige vilket innebär att vi en tid framöver jobbar från Stockholm, vilket även underlättar för de svenska resenärer som kan kontakta oss mycket enklare. Av denna anledning har vi slutit ett samarbetsavtal med Mono Travel, Pelle Ståldal VD. Detta innebär att vi har en pålitlig samarbetspartner på plats i Colombia som inte bara är svensk utan även en etablerad och mycket kunnig guide.

Alla gruppresor och studier i spanska som Mono Travel arrangerar och som riktar sig till en svensk publik säljs enbart genom EE Travel Colombia. Detta samarbete medför för Er som kund att ni har en svensk kontaktperson i Colombia som kan guida er på svenska samt hjälpa er på plats.

Pelle och Emilio
 

 
Home